Musikhjältarna

Musik- och teaterföreställning riktad mot barn 3-5 år. Gratis för barn upp till 8 år.

”De står nu inför sin största utmaning någonsin där deras superkrafter sätts på prov. Kommer de att hinna sätta rytmerna, lära sig melodierna och öva in dansen? Häng med Musikhjältarna SiggeSax och FiaFalsett på en resa bland melodier, rytmer, instrument och rörelse. Tillsammans med barnen fixar de den bästa konserten!”

Sigurd ”Sigge” Löf, saxofon- och pianopedagog på Musik- och Dansskolan i Piteå. Frilansar i många olika konstellationer, där han spelat allt från jazz till rock. Sofia Löf, sångpedagog och musiklärare vid Musik- och Dansskolan i Piteå. Van körsångerska med mångårig erfarenhet. Tillsammans har Sigge och Sofia jobbat många år som musiker i en duo och deltagit i ett flertal barnproduktioner.

Arrangör: BodenArr, Unbyn IF, Servicepunkten Unbyn/Avan
Samverkanspartner: Boden Kommun, ABF Norr Boden, Norrbottensmusiken, Region Norrbotten
Mer info och biljetter via länken
https://fb.me/e/2bFSJcZdq