Om BodenArr

BodenArr är en ideell kulturförening som värnar om det fria kulturlivet i Bodens kommun.

Vi brukar kalla vår kultur för lokalproducerad även om rätt många av de artister och kulturutövare som står på våra scener och utövar sin kultur hos oss kan komma från andra hörn i världen än just vårt. Hos oss ses både stora som lite mindre stjärnor. Många olika kulturformer, sång, musik, dans, teater, dramatsik framställning, spoken word och konst. På vår musikscen spelas allt ifrån Punk till konstmusik. Hos oss får de smala evenemangen plats, med den lite mindre publiken, där själva framträdandet står i fokus.
Målgruppen är människor från 0-100 år, fast inte samtidigt.

Uppdrag – På uppdrag av Bodens kommun arrangerar vi även Norrbottensmusikens evenemang i Boden.

Samarbeten – Vi samarbetar med ett flertal föreningar och organisationer i kommunen. ABF Norr, Folkets Hus Boden, Bodens Riksteaterförening är några.

BodenArrs vänner – En volontärgrupp för BodenArrs evenemang! Är du med i den, betyder det att du är ovärderlig för oss, utan er hjälp skulle det vara väldigt svårt att genomföra de schyssta arrangemangen vi erbjuder i vår kommun. Gå med i gruppen här!

Biljetter till våra evenemang hittar du hos tickster.com och hos våra återförsäljare Bodens Turistcenter samt Folkets Hus Boden. Kom ihåg att det vid förköp hos återförsäljare oftast tillkommer en förköpsavgift.