Operapub

Klicka på länken för att se en film från evenemanget Operapub

Fira valborg med opera och mat!
Sopranen Carina Henriksson från Piteå är en gränslös och genrefri operasångerska med förkärlek för crossover och alternativa scener, med Nordkalotten som affärsområde.Barytonen Anton Eriksson, född och uppvuxen i Umeå, har haft roller i de flesta svenska operahus, och trivs särskilt bra i nära kontakt med publiken.Pianisten Ann-Sofie Godø och cellisten Runa Bergsmo från trion Arctimus, baserad i Harstad i Nordnorge, har lång erfarenhet som regionala musiker i Nordnorge; de ser fram emot att träffa publiken i Norrbotten. På denna turné har de fått sällskap av den finske violinisten Ville Mankkinen, som är känd i hela Norden som violinist och dirigent.
Trion och solisterna har underhållning i blodet; det tar inte många minuter innan stämningen når taket. Publiken kan se fram emot två oförglömliga timmar av musik och sång, drama och kärlek, skratt och skoj!